Lees hieronder hoe bruidsparen mij hebben ervaren op hun mooiste dag.

Esther & Stephan
  • Vandaag keek ik samen met m'n kakelverse echtgenoot de film die Lois van onze ceremonie maakte. We zaten in tranen te kijken, niet alleen omdat het zo leuk is om alles weer te herbeleven, maar ook omdat het zo goed en mooi is vastgelegd. Alsof we zelf op onze bruiloft waren. De opname is zo goed gemaakt, zoomt op de juiste momenten in en uit, mooie framing, geluid heel goed, kortom top! Ook snelle bezorging via de post en prachtig verzorgd, met lief kaartje en leuke usb stick van Liefde in Beeld. Maar naast deze productkwaliteit zijn wij ook heel blij met Lois als persoon, hoe zij pro-actief de communicatie oppakt, meezoekt hoe ze binnen ons budget toch kan bieden wat wij zoeken, vriendelijk, open, professioneel, duidelijk. She walks the extra mile. Echt, ik zou haar bij iedereen aanraden, Lois is wat je zoekt en je krijgt wat je zo graag wil. Topper, heel veel dank voor dit mooie aandenken en voor de uitstekende samenwerking en communicatie. M'n liefje wilde eigenlijk geen videograaf, maar zei vandaag nog: ik ben zooo blij dat je dit toch hebt geregeld. Dus: Just do it! Lois brengt de liefde prachtig in beeld!!

Sander & Yasmin
  • Tijdens onze bruiloft op 8 juli 2016 was Lois aanwezig om alles vast te leggen op video. Lois is een echte vakvrouw, ze weet wat ze doet en maakt echt prachtige films. Lois is zeer professioneel, de samenwerking met onze fotograaf verliep goed! Lois denkt goed mee, is rustig, behulpzaam, presteert onder druk, luistert goed naar wensen, maar is vooral ook een lief en aardig persoon. Lois was de hele dag aanwezig, maar toch voelde dat niet zo. Wat een geweldige eigenschap is voor een top videograaf! Ze luistert naar alle wensen en voert ze ook uit! Zoals de moeilijke haag die wij graag wilden in onze Same Day Edit aan het einde. Wat heb je onder druk een prachtige Same Day Edit gemaakt, Lois! (Same Day Edit van 8 juli 2016) Zeer knap en dank je wel voor alles!

Michael & Priscilla
  • Onze trouwdag was 4-6-2016. Wat zijn wij ongelofelijk tevreden over jouw werk! We bekijken nog wekelijks het korte filmpje, dat bezorgt ons een lach van oor tot oor. En de lange film: naar mijn idee heb je niks gemist en beleven we de hele dag van het begin tot het eind opnieuw. Soms zeg ik dan: ‘de dag duurde veel langer dan 3 uur maar wat missen we dan in de film hahaha!!’ Lieve schat, nogmaals superdank, ik ben van mening dat iedereen die gaat trouwen jou er gewoon bij moet kopen, want het is de mooiste herinnering van je mooiste dag, en je bent gewoon super lief en gezellig om je er bij te hebben die dag!

Maurice & Anouk
  • We hebben gisteren de film met z’n drieën op onze bioscoopzolder bekeken en hebben er heel erg van genoten! Wat heerlijk om zo’n mooi document te hebben met (bijna) alle mensen die belangrijk voor je zijn. Zoiets zou eigenlijk iedereen zichzelf moeten gunnen. De film is mooi, grappig, ontroerend, hartverwarmend, vrolijk en heel goed in elkaar gezet!

Harald & Irene
  • We hebben zojuist alle video’s zitten kijken. Nogmaals onze complimenten voor het eindresultaat! Alles is mooi in beeld gebracht; trillingvrij en ook érg leuk ge-edit. Tussen het ruwe materiaal en het eindresultaat zit een duidelijk verschil; onze complimenten daarvoor! De film is met 50 minuten precies lang genoeg, verveelt geen moment en is leuk vormgegeven; we zijn er superblij mee!

Nanda & Martin
  • Wat een fantastische vakvrouw! Mijn man kwam met het idee om onze bruiloft te laten filmen. Dit vond ik in eerste instantie niet zo’n goed idee. De hele tijd worden gefilmd… dat leek me niks. En nu ben ik zo blij dat we het hebben gedaan! Prachtige kwaliteit beeldmateriaal waarnaar we nog vaak terugkijken, en een leuk compilatie filmpje! Op de dag zelf heb ik geen seconde aan het feit gedacht dat er gefilmd werd. Lois deed dit zo professioneel dat je daar echt geen erg in hebt. Daarnaast is ze zeer vriendelijk, staat open voor ideeën en maakt er een zeer persoonlijke mooie film van. Super. Nogmaals dank.

Kelly & Isabella
  • Onlangs heeft Lois onze bruiloft gefilmd. We hadden wat afwijkende wensen, waar Lois goed naar luisterde en welke Lois met oog voor detail heeft door vertaald in de uiteindelijke video. Van de korte interviews die Lois heeft afgenomen bij onze gasten waren we erg onder de indruk. Zelfs de meest cameraschuwe onder hen waren zichtbaar op hun gemak. Na de bruiloft hebben we van de aanwezigen veel complimenten gehad over onze ‘leuke en spontane cameravrouw’. We zijn enorm blij met het eindresultaat. Mocht er in de toekomst nog een gebeurtenis voorkomen die het filmen waard is, komen we zeker bij Lois terug!

Weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?