Lees hier stap voor stap hoe ik te werk ga voor een prachtige trouwfilm:

Kennismaking

Voor een kennismaking met Liefde in Beeld hoeven jullie niet de deur uit! In een videocall bespreken we jullie wensen en de details van de dag. Ik stel daarbij veel vragen: o.a. over de eerste ontmoeting, jullie getuigen, wie de ringen komt brengen en hoe jullie de plek van de ceremonie verlaten. Kortom, alle belangrijke details die nodig zijn om jullie bruiloft zo goed mogelijk op film vast te leggen!

Draaiboek

De kennismaking is misschien alweer een paar maanden geleden en het is dus belangrijk om de laatste punten voor jullie bruiloft door te nemen. Daarom mail ik kort voor de bruiloft een videodraaiboek met daarin de precieze momenten en tijden waarop ik de filmopnames maak.

Bruiloft

Het is zover! Alle voorbereidingen zijn geregeld en jullie dag is aangebroken! Jullie kunnen vertrouwen op de ceremoniemeester(s) die alles in goede banen zal leiden. Daarmee zal ik ook zoveel mogelijk contact hebben zodat jullie volop van de dag kunnen genieten. Ik bel ’s ochtends fris en fruitig aan en heb mijn witte overhemd aan en strikje om. De hele dag film ik met een Sony A7sIII filmcamera en zorg natuurlijk voor voldoende accu’s. De hele dag zorg ik ervoor dat ik zo onopvallend mogelijk aanwezig ben, maar toch overal bij ben!

Montage

Jullie bruiloft is voorbij en ik maak de volgende dag direct een back-up om jullie beelden goed te bewaren. Tijdens de bruiloft schiet ik behoorlijk wat beelden. Belangrijk, want jullie willen achteraf alles terug kunnen kijken en geen waardevolle momenten missen. Alle beelden die ik heb gemaakt is het ruwe beeldmateriaal. Uit het ruwe beeldmateriaal selecteer ik de beste shots, die ik verwerk tot de lange trouwfilm en korte clip. De films bestaan uit sfeerbeelden met het live-geluid van dat moment afgewisseld met beelden op muziek, de volledige ceremonie, alle speeches en optioneel alle videoboodschappen. Tijdens de feestavond film ik natuurlijk ook de openingsdans, opgevoerde stukjes en hopelijk veel feestende mensen!

Oplevering

Jullie bruiloft is alweer een maand geleden en jullie zijn nog steeds aan het nagenieten! Dan opeens is de film klaar en kunnen jullie alles volop herbeleven! Via WeTransfer krijgen jullie de lange film en korte clip. Dit zijn twee MP4-bestanden in 4K. Is alles helemaal naar wens? Dan ontvangen jullie de MP4-bestanden op usb-stick via de post. Jullie ontvangen ook een linkje naar de korte clip op het VIMEO-kanaal van Liefde in Beeld zodat jullie deze kunnen delen met vrienden en familie!

Weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?